Trueque Barcelona

TRUEQUE  BARCELONA                   
”Tengo una propuesta para usted”
Vicente Guallart vs Equips Barcelona

QUÈ?
Trueques és un espai de trobada multidisciplinar per a l’intercanvi d’idees sobre i des de l’arquitectura. Per la 3ª edició, i parodiant un format televisiu, obrim el micròfon a un públic encapcelat per joves equips de la ciutat per proposar i debatre amb el nou gerent d’hàbitat urbà, possibles estratègies i projectes per la ciutat de Barcelona.

QUI?
D’acord amb el format TRUEQUES, els equips estaran formats per una selecció de professionals de diferents disciplines, majoritàriament arquitectes. Les preguntes o propostes es realitzaran de forma breu per generar un debat dinàmic i amb el màxim de participants. La selecció definitiva serà resultat de les propostes o preguntes enviades per agitadors confirmats prèviament, i les d’altres convidats propiciats per  participació.

COM?
L’event s’iniciarà amb una breu presentació de Vicente Guallart i el seu projecte de ciutat, i seguidament els moderadors donaran pas a les preguntes o propostes formulades pels participants acompanyades d’una imatge il.lustrativa, amb una duració màxima d’interlocució o interpel.lació de 5 minuts (proposta, resposta, rèplica i contarèplica).

QUAN?
21 de juliol a les 19.30h al Metroom (www.metroom.org). Nou de St.Francesc, 4. BCN

PARTICIPANTS?

Convidat: Vicente Guallart: Arquitecte, director de la IaaC,  nou gerent d’habitat urbà i arquitecte en cap de Barcelona.

Agitadors: Arquitectura G / Sala Ferusic / Equip Quaderns / Dpr Barcelona / H arquitectes / F451 arquitectura / On-a arquitectura / Taab 6 /  NUG / La Col / La gula / Llorenç Bonet / Ciudadidea / Esther Rovira / Vivas Arquitectos / Francesc Ruiz / Re-cooperar / Takk / Revista Diagonal / CorRe / Pati Nuñez / Anna i Eugeni Bach * / Bopbaa */ vora arquitectura * / Miguel Noguera * / Efren Alvarez * /  Oriol Vilanova * / SergiSerrat * / Jorge Vidal * / AV62 *

Moderadors: Guillen Augé (Undo), David  Bestué, Pol Esteve                               *no confirmats

Anuncis